Bodyform

Zo sterk, zo duurzaam, zo comfortabel. Als alleen het beste waterbed goed genoeg is, dan moet het wel Bodyform zijn. 100% made in Germany!

De geheime kracht van Bodyform

De waterzakken van Bodyform zijn ongekend sterk. Bodyform biedt dan ook maar liefst 10 jaar garantie op lekken. Maar wat is hun geheim? Het Duitse Bodyform bracht een waterzak op de markt met gelast vinyl. Hierdoor zijn hun waterzakken naadloos, waar de naden juist de zwakste plek zijn in een waterbed. Dit maakt het bed zeer sterk, zeer duurzaam en geven ze maar liefst 10 jaar garantie op lekken.  Uw waterbed gaat lang mee én is zeer gemakkelijk te reinigen, er kruipt natuurlijk niets in de naden. 

Stevige ondersteuning

Een ander voordeel van Bodyform? De matras van vinyl is opgebouwd uit verschillende lagen om uw lichaam stevig te ondersteunen. En door een extra isolatiebodem verbruikt het verwarmingselement gevoelig minder energie. Uw bijbehorende matrashoes van MicroCare® is hypoallergeen en antibacterieel. Deze is na jaren gebruik nog steeds wasbaar op 90°, en nog steeds actief tegen huidschilfers. Vanaf het begin zorgt deze tijk voor een topventilatie van transpiratie. Dat maakt Bodyform veruit de allerbeste keuze voor mensen met allergieën. 

U op het lijf geschreven

Hoe u slaapt is heel persoonlijk. En over smaak valt niet te twisten. Daarom stelt u bij Bodyform uw waterbed zelf samen. Gaat u voor een tweepersoonsmatras of een aparte aangepaste matras voor u en uw partner? Dat beslist u zelf. Ook krijgt u een ruime keuze voor de afwerking van uw bed. Valt u voor zwart of wit, zilver of hout? Alle plinten zijn gemaakt van vochtbestendige en splintervrije kunststof. Liever massief hout? Dat kan ook. Er zijn plinten in beuk, berk, els, esdoorn, eik, acacia en kers. Onder het bed is er zelfs plaats voor schuiven – handig om uw lakens en dekens in te bewaren! Alles bij elkaar zijn er meer dan 300 designvarianten mogelijk: voor elk wat wils.

Daarom kies je voor

Bodyform

  • Bodyform heeft de allerstevigste, allersterkste waterzak van alle waterbedden op de markt.
  • De naadloze hoeken van de matras zijn niet alleen handig tegen lekken, ook zijn ze gemakkelijk te reinigen. 
  • De hoes van MicroCare® maakt van Bodyform de allerbeste keuze voor mensen met allergieën.
  • U stelt het bed helemaal zelf samen, er zijn wel 300 verschillende designvariaties te maken! 
  • Last but not least: het comfort van een Bodyform-bed is ongeëvenaard. Kom het testen in onze toonzaal!
No items found.

Bekijk de speciale aanbiedingen

No items found.
bekijk Alle aanbiedingen

Contacteer ons

Showroom

Ontdek onze showroom

Een perfect bed vind je door het te testen en ervaren.
Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Dinsdag tot Zaterdag: 10.00 - 18.00
Zondag: 13.00 - 18.00

Beets-Patteet, Spoorwegstraat 2, 3200 Aarschot

Praat met onze specialisten

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan in uw zoektocht naar het perfecte bed.

016 56 32 84info@beets-patteet.be

Aanbiedingen

Solden, toonzaalmodellen en speciale acties

Bekijk alle aanbiedingen