Kreamat

Kreamat is perfect voor wie zoekt naar de nieuwste technieken en de meest innovatieve slaapsystemen. De strakke designs en ultramoderne bedden van Kreamat vindt u nergens anders.

Gepatenteerde temperatuurregeling

De matrastijk (omhulsel van het matras) van Kreamat bevat een gepatenteerde geltechnologie die de lichaamstemperatuur altijd mooi stabiel houdt: het koelt af bij warmte, en warmt op bij een lage lichaamstemperatuur. Uw Kreamat-matras ondersteunt mee uw ideale lichaamstemperatuur, en dat zorgt voor een betere slaapkwaliteit. Onze experts van Beets-Patteet gaan met veel plezier op zoek naar uw slaapprofiel, om zo het belang te bepalen van uw lichaamstemperatuur voor uw slaapcomfort.

Van unieke schoudertechniek naar slapen à la carte 

Waar het Belgische Kreamat zich echt in onderscheidt, is een ongeëvenaard ligcomfort. Vernieuwend is hun gepatenteerde schoudertechniek in de matras met 7 ondersteunende zones. Uw schouder zakt iets dieper in de matras waardoor uw lichaam in zijn natuurlijke houding ondersteund wordt, juist bij een zijligging. Inmiddels is deze techniek uitgebreid naar een ultiem gepersonaliseerd slaapcomfort. De matras wordt niet alleen aangepast aan uw schouder, maar ook aan uw lenden en heup. Bij Kreamat pleiten ze dat iedereen zou moeten slapen volgens zijn of haar persoonlijke bouw, gezicht, geslacht en leeftijd. Dit zorgt ervoor dat er in de boxsprings van Kreamat meer dan vijftig slaapcombinaties te maken zijn, waar wij u met veel plezier wegwijs in maken. 

Ultramoderne strakke designs

De designs van Kreamat zijn om bij weg te dromen … En zijn ideaal voor wie zeer veel belang hecht aan het slaapkamerinterieur. We laten u met veel plezier kennismaken met de Kreamat Molto, een unieke ‘zwevende boxspring’ die u nog nergens anders gezien heeft. Hier stopt het niet, bij Kreamat heeft u haast een oneindige keuze in kleuren. Kom ze zeker eens bekijken in onze toonzaal!

Daarom kies je voor

Kreamat

  • Een ongeëvenaard slaapcomfort door de innovatieve schoudertechniek.
  • De unieke zwevende boxspring die u nergens anders ziet.
  • De gepatenteerde tijk met geltechnologie voor een ideale lichaamstemperatuur.
  • Belgische kennis met meer dan 30 jaar aan innovaties.
  • Oneindige mogelijkheden in designs en kleuren.
No items found.

Bekijk de speciale aanbiedingen

No items found.
bekijk Alle aanbiedingen

Contacteer ons

Showroom

Ontdek onze showroom

Een perfect bed vind je door het te testen en ervaren.
Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Dinsdag tot Zaterdag: 10.00 - 18.00
Zondag: 13.00 - 18.00

Beets-Patteet, Spoorwegstraat 2, 3200 Aarschot

Praat met onze specialisten

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan in uw zoektocht naar het perfecte bed.

016 56 32 84info@beets-patteet.be

Aanbiedingen

Solden, toonzaalmodellen en speciale acties

Bekijk alle aanbiedingen