Private Label Waterbed

Door de 53 jaar kennis van Beets Patteet én als de eerste waterbeddealer van België, weten wij wat er belangrijk is voor een goede nachtrust.

De expertise van Beets Patteet 

Dankzij jaren ervaring en voortdurende technische ontwikkelingen, weten wij als geen ander waar hét perfecte waterbed aan moet voldoen. Deze expertise en inzichten gebruikten we om onze eigen label waterbed op de markt te brengen. Wie eenmaal toegeeft aan de verleiding van een waterbed, zal niet meer gauw terug overschakelen naar een ander type matras! Een waterbed is anti-allergisch en drukverlagend. U zult ervan versteld staan hoe goed uw nachtrust kan zijn. En in tegenstelling tot wat de kwaliteit doet vermoeden, betaalt u voor ons eigen merk niet de hoofdprijs. 

Met zorgvuldig uitgekozen materialen

Wanneer u uitgestrekt ligt op het perfecte waterbed, voelt u hoe uw lichaam bijna onmerkbaar ondersteund wordt. Naast het duosysteem met twee aparte matrassen (zodat u elk uw eigen matras kunt samenstellen), bestaat er ook ééndelige matrassen in verschillende maten. Onze eigen waterbedden zijn zeer goed gestabiliseerd om het typische ‘waterbedgevoel’ van vroeger tegen te gaan. Daarnaast werken wij altijd met een hoes van tencel. Supersoft gevoel, zeer hygiënisch in gebruik.

Voor een zeer schappelijk bedrag

Wat we verder belangrijk vonden aan ons eigen merk? Een scherpe prijs! Zeg maar gerust: vlijmscherp. Het Private Label waterbed is een van de meest comfortabele slaapsystemen op de markt. En toch slaapt u al vanaf € 1.999 op uw eigen, volledig nieuwe waterbed.

Daarom kies je voor

Private Label Waterbed

  • Alle expertise van Beets Patteet verzameld in één waterbed.U wil de voordelen van een waterbed zoals de drukverlagende werking en antiallergische eigenschappen. 
  • De tencelhoes is superzacht en comfortabel.
  • Onze eigen bedden zijn met een zeer strak design.
  • En een compleet bed heeft u al vanaf € 1.999!
No items found.

Contacteer ons

Showroom

Ontdek onze showroom

Een perfect bed vind je door het te testen en ervaren.
Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Dinsdag tot Zaterdag: 10.00 - 18.00
Zondag: 13.00 - 18.00

Beets-Patteet, Spoorwegstraat 2, 3200 Aarschot

Praat met onze specialisten

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan in uw zoektocht naar het perfecte bed.

016 56 32 84info@beets-patteet.be

Aanbiedingen

Solden, toonzaalmodellen en speciale acties

Bekijk alle aanbiedingen