Mattsons

Sinds 1851 biedt Mattsons uit Zweden 100% natuurlijk slapen. Handgemaakt met zorg en uitsluitend natuurlijke materialen, belichaamt onze collectie de perfecte combinatie van traditie en innovatie.

100% natuurlijk slapen

Verwen uzelf met het ultieme slaapgenot met de 100% natuurlijke bedden van Mattsons, het oudste en meest gerenommeerde beddenmerk van Zweden. Elk bed is een waar meesterwerk, vervaardigd met de meest verfijnde natuurlijke materialen om tot een schitterend eindresultaat te komen.
Mattsons maakt trots gebruik van exclusieve materialen zoals het zachte Australische tokowol, organische katoen en het hoogwaardige paardenhaar. Deze zorgvuldig geselecteerde elementen zorgen niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar garanderen ook een ongeëvenaard slaapcomfort.

Traditioneel vakmanschap

Wat Mattsons onderscheidt, is niet alleen de toewijding aan puur vakmanschap, maar ook de aandacht voor detail. Elk bed wordt met de hand gemaakt, waardoor het uniek is en zich onderscheidt door zijn uitzonderlijke kwaliteit. Het resultaat is een harmonieuze combinatie van traditioneel vakmanschap en eigentijdse innovatie.

Uitmuntend prijs-kwaliteit

Bovendien biedt Mattsons een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding in vergelijking met andere natuurlijke merken. U krijgt waar voor uw geld en investeert in een bed dat generaties lang meegaat. Bezoek onze showroom te Aarschot, waar u wordt uitgenodigd om deze schitterende collectie te ontdekken en uzelf te laten verrassen door de perfectie van natuurlijk slapen. Ervaar de luxe van Mattsons en gun uzelf de ultieme nachtrust.

Daarom kies je voor

Mattsons

  • Mattsons is het oudste beddenmerk van Zweden sinds 1851
  • 100% natuurlijke materialen, 100% handmade
  • Als je het ultieme comfy knusse gevoel wil
  • Mattsons gebruikt enkel de beste natuurlijke materialen.
  • Top prijs- kwaliteitsverhouding

No items found.

Bekijk de speciale aanbiedingen

No items found.
bekijk Alle aanbiedingen

Contacteer ons

Showroom

Ontdek onze showroom

Een perfect bed vind je door het te testen en ervaren.
Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Dinsdag tot Zaterdag: 10.00 - 18.00
Zondag: 13.00 - 18.00

Beets-Patteet, Spoorwegstraat 2, 3200 Aarschot

Praat met onze specialisten

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan in uw zoektocht naar het perfecte bed.

016 56 32 84info@beets-patteet.be

Aanbiedingen

Solden, toonzaalmodellen en speciale acties

Bekijk alle aanbiedingen