Vispring

Vispring is vakmanschap sinds 1901 en een geheel eigen klasse aan comfort. Vispring gaat een stap verder op vlak van luxe, ambacht en kwaliteit. Daarom zeggen we: it’s not a bed, it’s a Vispring.

Graag de Vispring brochure per post?

  1. Bezorg ons je gegevens
  2. Wij sturen je gratis en vrijblijvend de brochure per post
Brochure Image
 

De uitvinder van comfort 

De pocketveer is een kleine veer, afzonderlijk verpakt in een zakje. In de betere matrassen plaatst men er honderden die meegolven met uw lichaamsbeweging. Niet alleen is Vispring de uitvinder van deze veer, ze gebruiken als enige het onvermoeibare vanadiumstaal waardoor de kwaliteit en ondersteuning van uw Vispring voor de rest van uw leven gegarandeerd is.

Unieke productie

Een Vispring matras wordt enkel op aanvraag en volledig met de hand gemaakt. Het nesten van de pocketveren in honingraatstructuur wordt vervolgd door side-stitching en opvulling van de matras. Men gebruikt een selectie van de meest verfijnde natuurlijke vullingen, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld: zijde, kasjmier, bamboe, mohair, paardenhaar, wol, katoen en de meest exclusieve Vicuna. De hoeveelheid en de aard van de vullingen bepaalt u zelf, waarna uw matras handmatig genopt en afgewerkt wordt.

Voor de houten frames van de ondersteunende box gebruikt Vispring langzaam gegroeid Scandinavisch hard- en zachthout, zonder spaanplaat of MDF. Voorzien van pocketveren, biedt een volledig beklede box de ultieme ondersteuning voor uw slaapcomfort, voor de rest van uw leven.

Ongeziene service 

Waar Vispring eindigt met de handmatige afwerking van uw hoofdbord, gaan wij nog een stap verder. Indien u dat wenst, komen onze experts na uw aankoop ter plaatse om de stijl van de slaapruimte in zich op te nemen. Vervolgens ontwikkelt Beets-Patteet een totaalpakket aan bijpassende textiel volledig naar uw wens, vervaardigd uit de beste materialen verkrijgbaar op de markt.

Het perfecte bed

De waarden van Vispring vormen een perfect huwelijk met de hoge standaarden die bij Beets-Patteet gehanteerd worden. Volledig verbaasd door de kwaliteit en het productieproces van Vispring kwamen we tot de realisatie dat we ons op de top van de Mount Everest op gebied van slaapcomfort bevonden. Nog nooit eerder kregen we zo veel zin om te slapen wat, in ons steeds drukker wordend leven, van essentieel belang is.


Daarom kies je voor

Vispring

  • De uitvinder en ultieme top op vlak van de pocketveer. 
  • Volledig handgemaakt bedden, die enkel op aanvraag worden geproduceerd.
  • Vispring gebruikt enkel de meest verfijnde materialen.
  • Dit is wat ons betreft, simpelweg het perfecte bed.
  • Desgewenst stelt Beets-Patteet een compleet totaalpakket aan bijpassend textiel samen.
No items found.

Contacteer ons

Showroom

Ontdek onze showroom

Een perfect bed vind je door het te testen en ervaren.
Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Dinsdag tot Zaterdag: 10.00 - 18.00
Zondag: 13.00 - 18.00

Beets-Patteet, Spoorwegstraat 2, 3200 Aarschot

Praat met onze specialisten

Ons team van experts staat klaar om u bij te staan in uw zoektocht naar het perfecte bed.

016 56 32 84info@beets-patteet.be

Aanbiedingen

Solden, toonzaalmodellen en speciale acties

Bekijk alle aanbiedingen